سایز متن /
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه امام خمینی(ره) بر اساس تکلیفمحوری حرکت کرد اظهار داشت که ایشان، انقلاب اسلامی را از دل ناباوریها و ناممکنها به بار نشاند.
به گزارش کاشمربصیر آیتالله عباسعلی سلیمانی سهشنبه شب در جمع مردم کاشمر در محل زیارتگاه امامزاده سیدحمزه(ع) اظهار داشت: اگر به ۴۰ یا ۵۰ سال قبل بازگردیم مشاهده میشود که نسبت به دین چند دیدگاه وجود داشت که یک دیدگاه معتقد بود دین فقط عبارت است از عقیده و اخلاق و لذا نباید در حوزه سیاست ورود پیدا کند بلکه پاکی دین را در جدایی از سیاست میدانستند.
وی ادامه داد: حتی در میان بخشی از روحانیت نیز، آخوند سیاسی را قبول نداشتند که امام خمینی(ره) نیز درددلهای فراوانی از این افراد داشتند و این همان نگاهی است که امروز در میان اهل سنت وجود دارد؛ به عنوان مثال امروز عربستان از اسلامی دفاع میکند که اسلام عقیده و اخلاق است نه اسلام سیاست، اقتصاد و حکومت، بنابراین میگویند هر چه میخواهی قرآن بخوان و به احکام شرعی توجه کن اما حق نداری «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» بگویی لذا این افراد معتقد هستند که دین و سیاست در یک ظرف نمیگنجد و دقیقاً دو حوزه متضاد و از هم جدا هستند.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان افزود: اولین بار ابرمردی که شعار «سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ما» را بر سنگر قانونگذاری کشور تکیه داد و مردانه مرد تاریخ بود و بر روی این شعار ایستاد، مقاومت و ستیز بیامان کرد شهید مدرس(ره) بود یعنی همان ابرمردی که امام راحل(ره) در حق او این تعبیر زیبا و رسای بینظیر را به کار برد که «مدرس زنده است تا تاریخ زنده است» لذا شهید مدرس حلقه اتصال بین سیاست و دیانت بود و امام راحل(ره) نیز تحقق بخش این فرهنگ بودند.
سلیمانی خاطرنشان کرد: امام(ره) میفرمود مگر پیامبر اسلام(ص) که گل سرسبد هستی بودند حکومت تشکیل ندادند و سیاسی و نظامی نبودند و قضاوت و داوری را بر عهده نداشتند؟
وی گفت: تفکر دیگری هم وجود داشت که میگفت اسلام دین جامع، کامل و ذوابعاد است که هم حکومت، سیاست، فرهنگ و … دارد و هم عقیده و اخلاق و تمام ابعاد مورد نیاز یک حکومت کامل در درون دین دیده شده است و همه ابعاد زندگی بشر را پوشش میدهد اما «دو صد من استخوان باید که صد من بار بردارد!»
امام جمعه زاهدان تأکید کرد: این افراد میگفتند آیا میشود در شرایطی که نظام حاکم، رژیم پهلوی و ضد دینی است و در درون قدرتمند است و از بیرون هم دنیای استکبار با تمام وجود از این رژیم و نظام پشتیبانی میکند، در برابر چنین نظامی برای استقرار دین برخواست و انقلاب کرد؟
وی افزود: این افراد میگفتند اسلام دین جامع است اما حداکثر وظیفهای که ما داریم این است که بنشینیم و دعا کنیم برای فرج و منتظر مصلح موعود باشیم تا او بیاید و این دین را اجرایی کنیم و ما باید همین وضع موجود را حفظ کرده سنگرهای در اختیار مانند مسجد و منبر را از دست ندهیم لذا اینکه دانشگاه و آموزش و پرورش و فضای اجتماع در حال تبدیل شدن به فضای فساد است به ما ربطی ندارد چرا که شرق دنیا، ضد خداست و غرب هم ضد پیامبر(ص) و در داخل کشور هم یک حکومت مزدور وابسته به غرب است و آن وقت در این شرایط ما چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟
سلیمانی ادامه داد: تفکر سومی هم وجود داشت که میگفت باید شاه را حفظ کنیم و لذا میگفتند شاه، آری ولی باید در قانون اساسی تغییراتی ایجاد شود.
این نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در میان این تفکرات، یک ابرمرد به پا خواست و از یک حلقوم و از یک فکر، این منطق طنینانداز شد که ما مأمور به تکلیف هستیم نه مأمور به نتیجه و این منطق تکلیف محوری را از امام حسین(ع) یاد گرفتهایم و لذا ما باید وظیفه خود را در برابر دین انجام بدهیم.
وی افزود: امام خمینی(ره) فرمود که دین اسلام دین کامل و جامع است و تکلیف ما به اندازه توان خود حرکت کردن است لذا باید بدانیم که امام در گلستان انقلاب نکرد بلکه در خارستان انقلاب کرد و امام از دل باغستان ریاحین، انقلاب را پیدا نکرد بلکه از دل ناباوریها و ناممکنها انقلاب را به بار نشاند.
امام جمعه زاهدان گفت: حتی بخش عظیمی از روحانیت شیعه بر این باور نبود که تفکر امام(ره) به بار بنشیند اما نشست و تاریخ شاهد بود که ۵ میلیون نفر در ۱۲ بهمن از امام استقبال کردند و ۱۷ میلیون نفر در ۱۴ خرداد بدرقهاش کردند و او تنها کسی بود که جمعیت بدرقهاش سه برابر استقبالش بود لذا باید گفت این انقلاب در کانون وجود ولیعصر(عج) ریشه دارد.
سلیمانی یادآور شد: این انقلاب ریشه در ایمان مردم دارد و کسی که بخواهد با اصل انقلاب مخالفت کند کسی است که با این ایمان زاویه دارد و خدا را شاکریم که امروز در رأس کشور، ولی فقیه جامعالشرایط همچون مقام معظم رهبری حضور دارند.
انتهای پیام/ منبع : http://kashmarbasir.ir/?p=15352